Politika zasebnosti - PubyLand - Sobe in apartmaji

Politika zasebnosti

Podatki o upravljavcu spletne strani

Naziv: PUBYLAND gradbeništvo d.o.o.
Naslov: Ulica Mersijev 15
Pošta in kraj: 3252 Rogatec
Kontaktni elektronski naslov: rooms@pubyland.com
Politika zasebnosti velja za spletno stran http://www.pubyland.com od 30.9.2019 dalje.
Vse pridobljene osebne podatke uporabnikov varujemo v skladu z veljavnimi slovenskimi in evropskimi predpisi.
Politika zasebnosti opredeljuje način obdelave osebnih podatkov, za katere imamo podlago v zakonu ali za katere smo pridobili pisno privolitev uporabnika, kadar se osebni podatki vnašajo neposredno na naši spletni strani. Za pogodbeno obdelavo osebnih podatkov uporabnika ne potrebujemo izrecnega soglasja.

Obdelovalec

Osebnih podatkov uporabnikov ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam, lahko pa osebne podatke posredujemo svojim pogodbenim partnerjem, ki za nas opravljajo pogodbene storitve vzdrževanja in gostovanja spletne strani. Naši obdelovalci obdelujejo osebne podatke uporabnikov v skladu z veljavno zakonodajo, na podlagi pogodbenega odnosa, ki obstaja in ureja vsa področja obdelave. Osebne podatke uporabnikov lahko posredujemo tretjim le v primeru kazenskih in civilnih postopkov v obsegu, kot ga določa zakonodaja.
Pogodbeni partnerji so:
Vedran Jerković s.p., Pod Bellevuejem 32, Rogaška Slatina

Vrste osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo le, ko jih posredujete sami.
Vrste osebnih podatkov uporabnikov, ki jih obdelujemo za vnaprej določene namene:

  • ime in priimek (v primeru poslanega zanimanja prek spletnega obrazca), pravna podlaga: zakoniti interes;
  • elektronski naslov (v primeru poslanega zanimanja prek spletnega obrazca), pravna podlaga: zakoniti interes.

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z načelom sorazmernosti (Data minimisation) in zgolj za izpolnitev obveznosti, to je za odgovor na poslano vprašanje/izraženo zanimanje. Brez obdelave osebnih podatkov (ime, priimek, elektronski naslov) pogodbenih obveznosti ni mogoče zagotoviti. Za namene obdelave, ki niso nujni za izpolnitev naših pogodbenih obveznosti, uporabnik izpolni izrecno privolitev. Uporabnik lahko izrecno privolitev kadarkoli prekliče s pisnim obvestilom na naslov pubyland@siol.net

Nameni zbiranja osebnih podatkov

Navedene podatke uporabljamo izključno za vračanje odgovorov na prejeta vprašanja/izraženo zanimanje.

Obdobje hrambe osebnih podatkov

Navedene osebne podatke obdelujemo v času veljavnosti pogodbenega razmerja oziroma pogodbe o naročilu, pa do prejema preklica s strani uporabnika, na katerega se osebni podatki nanašajo. Osebne podatke hranimo dlje od navedenega roka le v primeru, ko nas k temu zavezujejo veljavni predpisi.

Pravice uporabnikov

Ob izpolnjenih zakonskih pogojih lahko uporabnik zahteva dostop do svojih osebnih podatkov, njihov popravek, izbris ali omejeno uporabo oz. ugovarja obdelavi ali uveljavlja svoje pravice v zvezi s prenosljivostjo podatkov. Uporabnik se lahko za vsa vprašanja v zvezi z njegovimi pravicami obrne na nas.

Varstvo podatkov

Osebni podatki, ki jih posreduje uporabnik, ostanejo zasebni in zaupni. Do podatkov uporabnika lahko dostopajo samo osebe, ki se z njimi morajo seznaniti zaradi opravljanja potrebnih delovnih nalog.

Povezave do drugih spletnih strani

Spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Za prakse zasebnosti teh spletnih strani nismo odgovorni. Ker se praksa varstva osebnih podatkov takšnih spletnih strani lahko razlikuje od naše, spodbujamo vsakega posameznika, da politiko zasebnosti in varnosti drugih spletnih strani skrbno pregleda.

Piškotki

Na spletni strani uporabljamo t.i. piškotke, ki uporabniku omogočijo dostop do določenih funkcij in, da pridobimo informacije o obiskovanju spletne strani.
V obvestilu zagotavljamo ažurne podatke o piškotkih, zlasti:
1. vrste in poimenovanja piškotkov,
2. namen njihove uporabe in
3. čas trajanja posameznega piškotka.
Obvestilo brez privolitve zagotavljamo kadar uporabljamo piškotke:
1. piškotki, ki so potrebni izključno zaradi prenosa sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in
2. piškotki, ki so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.
V vseh ostalih primerih zagotavljamo obvestilo s privolitvijo uporabnika, uporabnike pa ustrezno obveščamo o možnostih nastavitve piškotkov. Brez izrecne privolitve uporabnika, piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev, ne uporabljamo. Obvestilo o uporabi piškotkov zagotavljamo na vidnem mestu na spletni strani, ko uporabnik obišče spletno stran.
Uporabnik se za uporabo piškotkov odloča sam. Piškotke lahko vedno odstrani in s tem odstrani prepoznavnost na spletu. Prav tako lahko uporabnik večino brskalnikov nastavi tako, da piškotkov ne sprejemajo. Za informacijo o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si uporabnik ogleda nastavitve. Možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika zagotavljamo s tem, da obvestilo ohranjamo na vidnem mestu na spletni strani.

Zavezujoča narava pravnih pogojev

Politika zasebnosti velja od objave dalje in je zavezujoča za upravljavca, obdelovalce in uporabnike pri posredovanju, upravljanju in obdelavi osebnih podatkov uporabnika ter pri uresničevanju pravic uporabnikov in obveznosti upravljavca in obdelovalcev, ne glede na državo dostopa in za vse vrste obdelav osebnih podatkov, ne glede na sedež uporabnika.
Uporabnik je vnaprej seznanjen s to politiko zasebnosti, ki je dostopna na spletni strani in pri vseh obrazcih ter dejanjih, kjer uporabnik lahko posreduje osebne podatke v obdelavo.

Sprememba politike zasebnosti

Politiko zasebnosti redno posodabljamo. Vse spremembe in posodobitve bodo objavljene na tem mestu. V primeru bistvenih sprememb vas bomo obvestili po elektronski pošti. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani in storitev po takem obvestilu pomeni, da se strinjate z revidirano politiko zasebnosti.

Reševanje sporov

Za reševanje sporov je pristojno sodišče po sedežu upravljavca.